Ruler
Voor wie en wat kost het

Coaching is voor iedereen die op bepaalde gebieden vastloopt en/of meer inzichten wil verkrijgen in de eigen handelswijze in situaties en relaties waarin je verkeert , werk en privé.

 

De volgende situaties zijn vast voor veel mensen herkenbaar:

 

"Druk en nog eens druk met werk, kinderen en thuis. De balans vinden is vaak lastig omdat je gehinderd wordt door prestatiedrang, schuldgevoel of andere emoties waardoor de rem er niet makkelijk op gezet kan worden die er voor zorgt dat je ook nog aan jezelf toekomt."  Samen kunnen we kijken naar welke overtuigingen jou tegenhouden om meer balans in je leven te vinden.


"In een relatie zitten waarin je regelmatig denkt: is dit het nou? waarom begrijpt de ander me niet, ik voel me niet gewaardeerd of we leven langs elkaar heen. Of het lukt je juist niet om uberhaupt een relatie in stand te houden." Coaching is een geschikt middel om te onderzoeken waar jullie samen staan of waarom het je niet lukt om een relatie te onderhouden.


"Een kind hebben dat tegen problemen aanloopt op sociaal vlak, school of thuis.  Zelf weet je niet hoe je dit kunt veranderen of hoe je bij de kern van jouw kind kunt doordringen." Dan faal je niet als ouder, Je kunt er alleen zelf niet objectief naar kijken vanwege de band met jouw kind . Het is dan prettig als er inzichten van buitenaf komen. Ook kan coaching hieraan bijdragen.

 

Kosten en vergoeding
€ 75,- euro per consult. Het intake gesprek is geheel kosteloos.
Zo kun je zelf ontdekken of er een klik is en er voor jou dusdanig voldoende ruimte gecreëerd is om je veilig, vertrouwd en prettig te voelen.

Ik ben lid van de vereniging NVNLP, waardoor de meeste verzekeringen vanuit de aanvullende verzekering vergoeding bieden. Neem contact op met jouw verzekering als je twijfelt of jouw verzekering vergoedt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Hoe sterker het ego in jezelf is,

hoe waarschijnlijker het is dat andere mensen

volgens jou de belangrijkste bron van problemen in je leven zijn."

 

Contact

Claire de Jong

Voorweg 135                                                                       
2391 AJ Hazerswoude-dorp
Tel. 06 - 40799000
info@klaire.nl

Kvk. 69730504

Aangesloten bij de NVNLP

Sociale Netwerk
string(66) "Smarty error: unable to read resource: "globalcontent:socialmedia""
Ruler