Ruler
Wie is Klaire

Mijn naam is Claire de Jong

 Na mijn middelbare schooltijd ben ik in een zakelijke omgeving gaan werken m.n. gericht op salesgebied. Op een gegeven moment kwam er een omslagpunt in mijn leven waarop ik besloot om meer uit mezelf te halen.

Ik ben verschillende studies gaan volgen in de psychologie, multidisciplinaire counseling en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Allemaal mooie termen , maar belangijker voor mijn C.V is het feit dat ik van mensen houd, geïnteresseerd in ze ben, een open en eerlijke benadering hanteer , toegankelijk ben, en voor vertrouwen en verbinding zorg op een manier die voor jou prettig is.

Door jarenlange persoonlijke ervaringen in combinatie met gevolgde studies ben ik in staat om samen met jou inzichtelijkheid te creëren in jouw eigen leven en manier van handelen. Inzicht is de eerste belangrijke stap naar een positieve verandering in je leven.

SAMEN kijken we hoe we het beste in jou naar boven kunnen krijgen, zodat jij je eigen krachten en kwaliteiten in kan zetten om om te gaan met moeilijke emotionele situaties.

 

Waarom de naam Klaire?

 

 

Klaire wijkt af van de normale schrijfwijze. Dit staat symbool voor de manier waarop ik coach. ik heb verschillende opleidingen gevolgd en gebruik uit alle verschillende opleidingen en eigen ervaringen manieren om samen met jou inzichten te verkrijgen. In tegenstelling tot veel andere coaches gebruik ik geen vastomlijnde technieken en oefeningen. Ieder mens is tenslotte uniek en als er een techniek zou bestaan die voor iedereen dezelfde uitwerking zou hebben zou niemand meer op zoek zijn naar inzichten.

 

Een mens is veranderlijk en benadert alles vanuit een ander perspectief. Samen onderzoeken we dit om te ontdekken waar de knelpunten liggen. Niet zozeer op MIJN manier.....maar op JOUW manier. Die manier die het beste bij jou past.

 

Contact

Claire de Jong

Voorweg 135                                                                       
2391 AJ Hazerswoude-dorp
Tel. 06 - 40799000
info@klaire.nl

Kvk. 69730504

Aangesloten bij de NVNLP

Sociale Netwerk
string(66) "Smarty error: unable to read resource: "globalcontent:socialmedia""
Ruler